Robert Aschberg och Gert Fylking skulpterar

Häftigt värre!
Idag kom de två långväga vandrarna hem till oss och gjorde en skulptur med motorsågen.
Efter en vandring på 166 mil!!
Starkt !
Att dom också går för en sådan viktig sak som att bekämpa prostatacancer är inte desto mindre starkt. Det behövs kändisar som dessa för att verkligen få folk att stanna upp och hjälpa till. Tack för det !
Eftersom vi lever med denna sjukdom i och med att frugan har cancer så känns det extra viktigt.
Som sagt så dök de upp i vår trädgård idag med uppgiften att göra en skulptur med motorsåg.Efter att ha gått runt och studerat stubben en lång stund kom Robert A. på idèn att de skulle göra en obelisk!
Napoleon och många andra stora krigsherrar lät ju göra sådana efter att de vunnit stora slag.
Nu har Robert och Gert snart vunnit sitt slag som var att gå 180-190 mil genom hela riket så varför inte?En obelisk till deras ära passar bra.Försten igång med motorsågen var Gert som med enorm energi började bearbeta stubben. Han stannade upp ibland och det resonerades lite hur han skulle gå vidare.. Så jäkla lätt är det inte....Gert i full aktion..Han her sparat på sig en riktigt ordentlig skäggbuske under vandringen..Efter ett tag tog Robert över..De gick verkligen in för uppgiften och det ritades och vinklades hej vilt på stubben, som krympte och ändrade form till nåt som började likna en obelisk..Lite grubbel....Hur fasen ska vi såga nu för att det ska bli rätt?....Kanske så här? Vad tror du?..Mera sågning och......till slut stog den där, obelisken?, tja jag tycker att dom gjorde ett bra jobb. Och som Robert sa,-Rom byggdes inte på en dag! Jag tycker att dom ska vara riktigt nöjda med sitt jobb.Ja jag tycker dom ska vara riktigt stolta bägge två. Jag är då det. Att få hem dessa två roliga snubbar i trädgården och se dem slita med motorsågen var en riktig höjdare.
Tack för det Robert Aschberg och Gert Fylking. Två trevliga,roliga och ödmjuka vandrare som gör ett jättejobb för att bekämpa denna onda sjukdom. Heder åt er!
Ha det så bra era sista mil. Den 6 Juni är ni i mål. Säkert med huvudet fullt av minnen från er vandring.

Ha de bra
Rolle

Kommentarer
Postat av: EVA / Hustrun

Testing testing...joo det funkar...hihi !

***

PUSS !

2009-05-26 @ 17:56:51
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: mor

Försökte se på webben men det gick inte riktigt. Lyssnade lite men kom inte till rätt dag. Hå-hå-ja-ja. Det går bra ändå jag har ju bilder på din blogg. kram

2009-06-04 @ 06:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0