Semesterhälsning...

Här kommer en liten semesterhälsning från storfiskarn...

164020-271

Ha de bra
Rolle

SEMESTER !

Nu ÄR det semester ! På riktigt ! 4 veckor i ett sträck !
 Det är nog första gången på 15 år som jag haft sommarsemester 4 veckor på raken. Ska verkligen bli skönt ! Jag känner att kroppen o psyket behöver få vila upp ordentligt så nu tar jag en riktig time out. Kommer troligtvis inte att lägga ut så många bloggar under tiden, men alltid kan det väl dyka upp något att skriva om under sommaren. Ha de så bra nu alla bloggarvänner och må solens strålar värma er hela sommaren !

image270

Ha de bra och må så gott
Rolle

Tisdagstema : NOSTALGI

Dagens tisdagstema är nostalgi efter ett tips från Kicki och då passar väl denna fina bild från Källbomark bra.

164020-269

Ha de bra.
Rolle

Kolla gärna in förslagslådan jag gjort till byn här nedanför

Förslagslådan

Fick en förfrågan om att göra en förslagslåda för byns innevånare där de kan lägga sina förslag om vad som kan förbättras och göras i byn för att skapa ännu mera trivsel för alla.
Så här blev resultatet: ( klicka på småbilderna)


                                     
image267

Nu ska lådan placeras nere på ICA-affären och sen är det upp till var och en att använda den
Ha de bra
Rolle

En kortis...

Det blir inte så mycket bloggande nu under sommaren. Det är så mycket annat man vill göra nu när det är ljust hela dygnet. Men jag tänkte att man kan ju lägga in en liten blänkare i alla fall.
Nu har jag i alla fall testat på att paddla kajak. Jag lånade en av min kompis Gunnar och passade på förra söndagen när det var fint väder.

image264


Tommes tjej, Kicki, passade på att ta några bilder så här ser ni ett äkta rödskinn på väg till havs.
Kajaken jag lånade var en lite äldre modell som var mycket stadig. Det som också var riktigt bra var att det fanns styrpedaler så den var mycket lättstyrd.
Däremot har jag lite för långa ben, i alla fall för denna kajak, så smalbenen trycktes mot relingen hela tiden. Annars var det riktigt härligt och jag kan gott och väl tänka mig att fara ut ett par tre dagar på havet med tält, sovsäck, lite mat och kameran. Måste vara helt underbart.
Sommaren är tyvärr inte så lång men jag ska i alla fall försöka passa in ett par dar, alldeles ensam och paddla runt i vår vackra skärgård och gå iland varhelst det passar i någon lugn vik.
Här har vi ett alldeles strålande sommarväder med blå himmel och stekande sol.
Två veckor kvar till semestern så jag hoppas att det håller i sig.
Ha de bra allihopa !
Rolle

RSS 2.0