Semester !!!

Yes...nu är det semester !Solen skiner och fläsket bränns...

Ha en fin sommar !
Rolle

Räbben-ett paradis i yttersta skärgårdenSatt och kikade på lite bilder som jag tog förra året och hittade en del som jag tog när vi for ut till Svarthällan och Räbben.
En trevlig resa som vi gjorde Gunnar, Krister och jag i September månad.
Tala om ett riktigt paradis längst ute i Piteå skärgård.Här finns otroligt vacker natur och pittoreska bygnader. Eller vad sägs om denna rad med utedass? Var och en har sin egen stil. Längst bort ser man bastubyggnaden där vi fick oss ett härligt bastubad och en god pilsner.Vi vandrade över från svarthällan till Rebben i ett härligt höstväder.I mitten av bilden syns nummerhällan. Där lät Anders Celsius hugga in vattenståndsmärken. Det äldsta är från 1750. Det betyder att nummerhällan är världens äldsta vattenståndsmärke !
Numera ligger den på torra land.
Här sker landhöjningen med 1 cm per år !Man kan helt enkelt inte låta bli att bli helt betagen i denna vackra ö som på 1800-talet var det största fiskeläget i hela Norrbotten.
Det finns mycket att läsa om Stor-räbben. En plats med mycket intressant historia och jag rekommenderar verkligen alla som har en möjlighet att ta en båttur hit ut.
Här finns mycket att se och njuta av.Ha de bra
Rolle

Examen och sommarlov !

Sommarlovet har börjat och dottern mår bara gott !


 2 jobbarveckor kvar...sen semester !!!

Ha det bra.
Rolle

En riktig massage gör underverk!

Efter att ha gått ett par tre månader med ont i ryggen och värktabletter kände jag att det var dags att prova något annat. Man blir så jäkla less att gå och ha ont varenda dag. Så jag ringde till en kompis vars sambo är utbildad inom thaimassage m.m.Snacka om skön behandling!
Efter en timmes lång oljemassage över hela kroppen  bröt hon till ryggen på mig och nu har jag inte ont alls.
Det avslutades med att hon masserade in en stark balsam i ryggslutet och nu känns det bara bra.
Får se hur det känns i morgon.
Bara att hoppas att det håller i sig.
Men jag bokade ny tid nästa vecka. Då ska hon massera ryggen igen.
Längtar redan.

Ha de bra
Rolle

RSS 2.0